понедельник, 5 ноября 2018 г.

Виробнича практика у закладі вищої освіти

Сьогодні я відвідала практичне заняття з теорії ймовірності та математичної статистики у групі МІ-15, яке проводила студентка-практикантка Безверхня Олена Олегівна. Тема заняття: «Перевірка гіпотези про біноміальний розподіл і розподіл Пуассона». 

Заняття розпочалось вчасно. Олена Олегівна використовувала наочності, презентацію до заняття, що сприяло заощадженню часу та покращенню сприйняття студентами інформації. Викладач повідомила тему і завдання заняття, також записала та озвучила тему на англійській мові.   Наступним етапом була актуалізація опорних знань, студенти активно відповідали на поставлені запитання, що свідчило про гарне засвоєння попереднього матеріалу. Потім перейшли до розв'язання задач, студенти охоче виходили до дошки. Оскільки це була перша пара Олени Олегівни, то вона дещо переживала та припускалась помилок, але всі помилки було виправлено, і після кожного завдання вона робила висновки.  
Протягом заняття викладач підтримувала зворотній зв'язок зі студентами: задавала питання, вела діалог, створювала проблемні ситуації. Після підведення підсумків, було задано домашнє завдання, пара завершилась вчасно, заплановані завдання було виконано.

Комментариев нет:

Отправить комментарий