пятница, 21 сентября 2018 г.

П'ятнадцятий день педагогічної практики

Вітаю з Днем Миру!

      Сьогоднішній день був мега насиченим! Ранок розпочався зі святкової лінійки до дня Миру.
      Учні, після того, як їх привітала і дала настанови на день адміністрація школи, розійшлися по класах. Де було проведено єдиний урок до Дня партизанської слави України "Партизанська слава навіки в серцях поколінь", я мала можливість провести його в 9-В класі.
      Після чого 2-3 учням з кожного класу відводилась одна години на оформлення столу до ярмарку. Підготовка моїх учнів і батьків була на високому рівні! Декорації неперевершені, страви дуже апетитні та смачні, учні навіть виготовили своїми руками іграшки, браслети, обідки! 
Оформлювати наше місце було одне задоволення, підготовка проходила весело і дружньо, ми радились один з одним і результат вийшов неперевершеним! Через годину журі оцінила "вигляд столів" кожного класу, після чого нарешті розпочався продаж. Я купила іграшку-котика на згадку про цей чудовий день та 9-В клас, а також скуштувала велику кількість смаколиків приготовлених моїми учнями. Батьки говорили що в минулому році вони не встигли підготувати місце до ярмарку, і дуже дякували мені за допомогу, адже разом ми швидко все зробили.
      Згодом Світлана Миколаївна повідомила мене про те, що я маю іти на заміну в 7-Б клас. Здивуванням та остраху не було меж... Але урок пройшов чудово! Учні дуже виховані та дисципліновані, сумлінно виконували поставлене завдання.
      І на кінець дня я провела запланований урок з геометрії в 9-В класі, учні були дуже втомлені і важко було втримувати їх увагу, але мети уроку я досягла. Після уроку учні гуртом допомогли прибрати наше місце після ярмарку, їжа, яка залишилася, була відвезена до дитячого будинку.
      В понеділок, на ранковій лінійці, повідомлять переможців ярмарку, з нетерпінням чекаємо!
 Сьогоднішній день був дуже важливим для мене, він запам'ятається мені на довго!