пятница, 7 сентября 2018 г.

П'ятий день педагогічної практики

    День Здоров'я!

     Ось і настав довгоочікуваний день - День Здоров'я! Ранок розпочався з урочистої лінійки, на якій директор школи, Алла Іванівна, привітала всіх зі святом. Всі спортсмени гімназії демонстрували медалі за свої досягнення, мене вразила їх кількість! Найкращім спортсменам гімназії була надана честь виностити прапор Олімпійських ігор. Закрили урочисту лінійку гімнастки, які продемонстрували свій виступ.

    Після лінійки всі учні розійшлись по класам, де були проведені олімпійські уроки. На уроці в моєму класі учні, які завчасно отримали завдання, розповідали про олімпійські ігри.
На завершення уроку я провела змагання, для наочності скориставшись презентацією. Учні були об'єднані в три групи, я задавала питання і зараховувала бал тій команді, яка перша підняла руку і правильна відповіла.
     На честь свята уроки були відкладені, а замість них учні мали змогу брати участь у конкурсі малюнків, були проведені змагання з футболу та спартакіада, а також учні 9-11 класів приймали участь у конкурсі на кращий танцювальний флешмоб.

     Підготовка флешмобу проходила енергійно та весело. Дівчата завчасно підготували пісню та рухи, у них було 3 години, щоб навчити однокласників, а я разом з класним керівником Світланою Миколаївною допомагали їм. На конкурсі учні дуже гарно виступили, я ними гордилась! Переможців конкурсу оголосять в понеділок на ранковій лінійці.



      Взагалі атмосфера п'ятниці була неймовірною! Всі танцювали, співали, неможливо було встояти на місці!!! З нетерпінням чекаю понеділка!